Bateri Kereta Delivery Bangi

Adakah kereta anda mengalami masalah berikut: tidak boleh dihidupkan, kotak bateri membengkak, kereta perlu ‘jump start (permulaan lompat)’ untuk dihidupkan, lampu amaran bateri menyala? Ia mungkin adalah petanda bahawa bateri kereta anda telah rosak. Sekiranya anda berada di kawasan Bangi dan mengalami masalah tersebut, segeralah bertindak dengan menghubungi Bateri Boss; kedai bateri kereta Bangi yang dipercayai ramai. Kami menawarkan servis bateri kereta delivery dalam tempoh 15 hingga 30 minit, bagi kawasan Bangi dengan radius sejauh 30km. Anda mempunyai pelbagai pilihan bateri kereta seperti Amaron, Century, Varta, dan MP Power. Semuanya dijamin berkualiti tinggi, memiliki waranti selama 12 hingga 18 bulan, dan harga yang ditawarkan adalah lebih rendah berbanding harga pasaran. Malah, servis penghantaran bateri kereta adalah percuma. Bukan itu sahaja, kami juga menawarkan pemeriksaan alternator dan starter kereta tanpa caj tambahan. Selain itu, juruteknik bertauliah kami juga boleh memberikan perkongsian tentang cara penjagaan bateri kereta… sekiranya anda memerlukannya. Jelasnya, anda menerima banyak kelebihan apabila mendapatkan perkhidmatan bateri kereta delivery daripada Bateri Boss. 

Sekiranya anda keliru mengenai jenama bateri mana yang terbaik untuk kenderaan anda, dapatkan khidmat nasihat daripada kami. Staf dan juruteknik kami sangat berpengalaman dalam industri ini. Oleh itu, mereka boleh mencadangkan jenis bateri yang paling sesuai bagi kenderaan anda. Untuk makluman anda, kami juga menyediakan perkhidmatan sokongan 24/7. Namun begitu, servis penggantian dan penghantaran bateri kereta hanya dilaksanakan ketika waktu bekerja.

penghantaran bateri kereta bangi

Pengedar Bateri Berpengalaman

 

Tambahan pula, kedai bateri kereta Bangi ini menawarkan penukaran bateri baharu sekiranya terdapat kerosakan terhadap bateri yang baru diganti oleh pihak kami (produk yang masih dalam waranti dan tertakluk kepada jenis kerosakan). Prosedur bateri kereta delivery syarikat kami (dan servis penggantian) juga sangat mudah dan efisien. Anda hanya perlu menghubungi kami, memberikan butiran terperinci tentang kenderaan anda, dan memberitahu lokasi terkini kereta anda. Itu sahaja! Selebihnya, pihak kami pula akan membuat tindakan lanjut dengan menghantarkan juruteknik terlatih ke lokasi anda serta memaklumkan anggaran masa ketibaan (ETA) mereka kepada anda.

Schedule Your Appointment Today

We specialize in your car battery service

Call: +6012-550 0287


CALL NOW

Schedule

Schedule Your Appointment Today

We Specialize in Your Car Battery Service

Call: 012-550 0287

CALL NOW